SECRETUL PIELII CATIFELATE

   Sunt intr-una dintre acele zile in care, singurul lucru pe care iti doresti sa il faci, este o baie calda, cu spuma si saruri relaxante. De ce? Pentru ca am avut o zi foarte incarcata, totul a mers pe dos, iar pe langa asta, am fost trezita "cu noaptea-n cap" de catre curier (da, nu sunt o persoana matinala!). Uitasem complet ca astazi, sau maine, trebuia sa imi soseasca minunatul produs, mult asteptatul #HashtagBody.

   #HashtagBody Sugar este un scrub, cu aroma de bicuiti (DA! Chiar are gust si miros de bicuite. So yummy!), creat special pentru piele sensibila. Mentine pielea sanatoasa reducand vergeturile, celulita, acneea. Curata in profunzime pielea moarta (exfoliere), lasand-o curata si catifelata.

   Este foarte usor de utilizat! Inainte de a aplica produsul pe zona dorita de dumneavoastra, pielea corpului trebuie sa fie umeda. Masati usor portiunea pe care ati aplicat produsul apoi lasati sa actioneze timp de 5-10 minute. Clatiti bine pielea si...Voilla! Mai simplu de atat nu se poate!

   Pentru a mentine finetea pielii corpului aplic un lapte de corp hidratant, dupa dus. Astfel produsul va avea un efect mai indelungat. Cel mai des folosesc lotiunile de corp de la: M&S, Dove, Nivea, Yves Rocher.





Care este secretul pielii voastre?



Data viitoare il voi testa si pe cel cu aroma de cafea #HashtagBody Coffee.
Produsele le puteti gasi aici:#HashtagBodyDoveNiveaM&S
Nu uita sa ma urmaresti si pe Instagram.


Comentarii

Postări populare